Bladtilbageføring

Foldeknive

Slice knive har keramisk knivblad, der holder op til 11 gange længere end traditionelle stål knivblade. Slices fingervenlige slibning reducerer risikoen for at skære sig på knivbladet. Knivbladet foldes tilbage i håndtaget, når det ikke er i brug. Dette er med til at forebygge stiksår og gør også kniven lettere at håndtere, da størrelsen på kniven reelt set halveres, når den foldes sammen. Dette betyder, at foldeknive er utrolige populære, når det kommer til knive beregnet til generelle formål.

Slice foldeknive med keramisk skær

Foldeknive varierer meget i størrelse, indstillinger, længde og anbefalede anvendelser, men de har alle sammen én ting til fælles: knivbladet foldes tilbage i håndtaget, når det ikke er i brug. Dette er med til at forebygge stiksår og gør også kniven lettere at håndtere, da størrelsen på kniven reelt set halveres, når den foldes sammen. Dette betyder, at foldeknive er utrolige populære, når det kommer til værktøjer til generelle formål. De anvendes ofte til diverse former for praktiskanliggende hobbyaktiviter, og er utrolig populære blandt camping-entusiaster.
Om HELMUTH A. JENSEN A/S

I over 100 år har VIKING-produkterne været vel indført på verdensmarkedet.
Anvendelsen af førsteklasses råvarer, vore fabrikations- og kontrolmetoder og ikke mindst vore teknikeres årelange erfaring er den bedste garanti for dansk kvalitet.
Et tæt samarbejde med forbrugerne gør det muligt for os at fremstille et produktprogram, der er tilpasset både øjeblikkelige og fremtidige krav.

Kontakt

+45 44 91 11 77
info@viking1913.dk

HELMUTH A. JENSEN A/S   •   Islevdalvej 187   •   2610 Rødovre   •   +45 44 91 11 77   •   info@viking1913.dk