MAGNETER

Magneterne er opdelt efter form og derefter efter magnetmateriale.  
I ECLIPSE KATALOGET er opdelingen primært efter magnetmateriale.
Vi rådgiver gerne om det mest egnede magnetmateriale, nogle materialer er prisgunstige, andre har stor holdekraft selv fra små størrelser, andre har bedre temperaturbestandighed eller bedre korrosionsbestandighed.  
Med over 20.000 ECLIPSE varenumre findes produkter til de fleste anvendelser og ring endelig, hvis du søger noget, du ikke ser her.

ECLIPSE magneter

Magneterne er opdelt efter form og derefter efter magnetmateriale. Vi rådgiver gerne om det mest egnede magnetmateriale, nogle er prisgunstige, andre er meget kraftige, andre har bedre temperaturbestandighed eller bedre korossionsbestandighed.

Eclipse magnetics har udviklet magneter i mere end 100 år.  Den velkendte røde hesteskoformede magnet står Eclipse bag, både hvad angår formen og farven.
Med over 20.000 varenumre findes noget til enhver anvendelse og ring endelig, hvis du søger noget, du ikke ser her.
Om HELMUTH A. JENSEN A/S

I over 100 år har VIKING-produkterne været vel indført på verdensmarkedet.
Anvendelsen af førsteklasses råvarer, vore fabrikations- og kontrolmetoder og ikke mindst vore teknikeres årelange erfaring er den bedste garanti for dansk kvalitet.
Et tæt samarbejde med forbrugerne gør det muligt for os at fremstille et produktprogram, der er tilpasset både øjeblikkelige og fremtidige krav.

Kontakt

+45 44 91 11 77
info@viking1913.dk

HELMUTH A. JENSEN A/S   •   Islevdalvej 187   •   2610 Rødovre   •   +45 44 91 11 77   •   info@viking1913.dk