Bladtilbageføring

Arbejdsknive

Slice knive har keramisk knivblad, der holder op til 11 gange længere end traditionelle stål knivblade. Slices fingervenlige slibning reducerer risikoen for at skære sig på knivbladet. Slice sikkerhedsarbejdsknive fås med manuel fremføring / tilbageføring af knivblad (de har en orange knap) eller med automatisk tilbageføring af knivblad (de har en grøn knap). Visse hobbyknive giver dig muligheden for, at vælge mellem forskellige fikserede bladpositioner, så du kan matche den nøjagtige dybde af det materiale, du arbejder med.

Slice arbejdsknive

Arbejdsknive kaldes også hobbyknive de bruges til at skære pap plast og andre indpakningsmaterialer men også som et værktøj, der bruges på både på byggepladsen  og i industrien. De bedste af denne slags knive er udstyret med sikkerhedsforanstaltninger for at undgå stiksår - et perfekt eksempel er vores patentanmeldte finger-friendly® Slice® knivblade. Stiksår er en af de mest hyppige skader på arbejdspladser, men de kan let undgås.  

Om HELMUTH A. JENSEN A/S

I over 100 år har VIKING-produkterne været vel indført på verdensmarkedet.
Anvendelsen af førsteklasses råvarer, vore fabrikations- og kontrolmetoder og ikke mindst vore teknikeres årelange erfaring er den bedste garanti for dansk kvalitet.
Et tæt samarbejde med forbrugerne gør det muligt for os at fremstille et produktprogram, der er tilpasset både øjeblikkelige og fremtidige krav.

Kontakt

+45 44 91 11 77
info@viking1913.dk

HELMUTH A. JENSEN A/S   •   Islevdalvej 187   •   2610 Rødovre   •   +45 44 91 11 77   •   info@viking1913.dk