PHC S5R 3-i-en sikkerhedskniv stålskærm, tapesplitter, folie/båndskærer

På lager
Vare nr.58S5R
S5 sikkerhedskniv er en spændende opgradering til den brancheførende S4 sikkerhedskniv Dette 3-i-1 værktøj tager S4'erens væsentlige kasseskærings- og tapesplitterfunktioner  og


tilføjer en integreret filmskærer til sikker skæring af krympefolie, plastikstropper, sejlgarn og mere. Dette innovative skæreværktøj reducerer dyre knivskader og gør kasseskæring sikkert, nemt og behageligt.


Den faste stålskærm vil ikke bøje, eller knække som andre, og er designet til at beskytte brugeren. Beskytteren fungerer også som en guide til at udføre det perfekte snit hver gang, og gør selv en nyansat til en ekspertskærer med det samme.


Den unikke vinkel på bladet er indstillet specifikt for at undgå at beskadige indholdet i æsken. Plus, den alsidige S5 har tre bladdybdepositioner for at øge effektiviteten; topskæring, lav og dybt skæring.


Brugere finder også ud af, at brug af den kraftige tapesplitter, mens kasser åbnes, forhindrer yderligere skader og forlænger bladets levetid. S5 Safety Cutter sælges i grøn til højrehåndede brugere og rød til venstrehåndede brugere.
Specifikationer
MATERIALE
PLASTIK
SKÆREDYBDE
15,87
BREDDE
23
HØJDE
32 MM
LÆNGDE
157 MM
BLADPOSITION
3 BLADDYBDER
KAN BLAD UDSKIFTES
JA
KAN BRUGES MED BLAD
SP-017
BLADTILBAGEFØRING
3 FASTE POSITIONER
PASSER TIL
HØJREHÅNDET
BLADAKTIVERING
KNAPFREMFØRING
BLADE INKLUDERET
1
BLADOPBEVARING
5
ENGANGSKNIV
NEJ
NSF CERTIFICERET
NEJ
BLADSKIFT
VÆRKTØJSFRIT
TILKØB KNIVHYLSTER
UKH-423
BLADTYPE
SIKKERHEDSBLAD
TAPE SPLITTER
JA I METAL